Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztár pletykák

2009.04.01

A Harry Potter sztárja színházi darabban szeretné bebizonyítani tehetségét. 
Emma Watson Daniel Radcliffe példáját követve szívesen vállalna szerepet a West End valamelyik színházában, ám a bemutatkozására egyelőre várni kell. "Nekem nagyon tetszett Daniel ötlete, és úgy gondolom, egyértelműen bizonyította, hogy nem csak egy szerencsés kölyök, aki jó időben volt jó helyen, és hogy nem csak a Harry Potter filmek főszereplőjeként érdemes rá figyelni. Ha mód lesz rá, biztosan kipróbálom magam én is egy klasszikus darabban, de most úgy érzem, még nem állok készen" - nyilatkozta Emma.

 

Paris Hilton
A multimilliomos híresség cáfolta, hogy összejött volna Kid Rockkal! 
Paris azt állítja, hogy jó útra tért, és ezért kikérte magának azokat a pletykákat, melyek szerint újabban Pamela Anderson ex-férjével, Kid Rockkal jár. A két sztárt a minap Toronto egyik felkapott szórakozóhelyén látták, a rap-rocker koncertje utáni afterpartin. A szemtanúk szerint látványosan flörtöltek, de a híresség természetesen tagad, és továbbra is a svéd modellel, Alex Vaggo-val jár. Kérdés, hogy meddig.

Daniel Radcliffe
A Harry Potter filmek sztárja különleges kívánsággal állt elő. 
Daniel Radcliffe megkoreografálta a saját temetését. Az ifjú színész egy tévéműsorban látta a különleges módszert, és annyira megtetszett neki, hogy szeretné, ha az ő hamvait is ugyanúgy szórnák szét. "Egy ágyúba töltenék az urnát, benne a hamvaimmal, és kilőnék. Szerintem fantasztikus és emlékezetes lenne!" - magyarázta.

 

Jennifer Lopez
Lehet, hogy a popdíva nem nyilatkozik, de a férje, Marc Anthony elszólta magát. 
Jennifer Lopez nem hajlandó a terhességéről nyilatkozni, pedig az egyre kerekedő pocakja miatt mindenki arra kíváncsi, hogy vajon tényleg babát vár-e. Férje a minap egy bronxi iskolában járt, ahol titokzatosan megjegyezte: "Igazán nagyszerű érzés nézni, ahogy növekszik a pocakja. Rendkívül izgatott vagyok!" - áradozott Anthony.

Madonna
A popkirálynő egy 13 hónapos afrikai kisfiút szeretne örökbefogadni! 
Egyelőre nem tisztázott, hogy Madonna mikor viheti haza a pici Mercy James-t, ugyanis az árva gyermek nagybátyja ellenzi, hogy egy fehér bőrű ember legyen a fiú nevelője. A férfit még az sem érdekli, hogy Mercy így élete legnagyobb lehetőségét szalasztja el, és a biztos jómód helyett továbbra is az árvaházban kell nyomorognia. A malawi hatóságok jelenleg vizsgálják, hogy van-e joga a felháborodott nagybácsinak arra, hogy megakadályozza az örökbefogadást.

 

Hősök
Összejött a népszerű sorozat két főhőse, Milo Ventimiglia és Hayden Panettiere! 
A párost a Duran Duran exkluzív koncertjén kapták lencsevégre, teljesen véletlenül. A táncoló tömegben összebújó színészek egyáltalán nem sejtették, hogy figyelik őket, és az Internetre felkerült videofelvétel után már semmi szükség arra, hogy tagadják: romantikus szálak fűzik őket egymáshoz! A Hősök stábjában egy másik pár is alakulóban van: a Hiro Nakamurát alakító Masi Oka bevallotta, hogy teljesen odavan a sorozat második évadjának új szereplőjéért, Kristen Bell-ért! Köztük - állítólag - egyelőre semmi sem történt, de mint tudjuk, ami késik, nem múlik!

 

Gwen Stefani
Az énekesnő a skót nemzeti válogatott mezében lépett színpadra Glasgow-ban! 
Gwen mindent megtesz azért, hogy lenyűgözze a rajongókat! Még arra is képes, hogy az általa tervezett ruhadarabokat néhány szám erejéig lecserélje egy focimezre! Az ötlet eredetileg a férjétől, a skót származású Gavin Rossdale-től származott, és hamar kiderült, hogy jó döntés volt bevállalni a sportos cuccot: a rajongók imádták az énekesnőt, persze egyáltalán nem biztos, hogy ez a mez miatt volt. Kíváncsian várjuk, hogy az október 19-i budapesti koncertjére is készül-e valami hasonló gesztussal!

 

Justin Timberlake
A popherceg a legnépszerűbb amerikai tévéshowban hosszú idő óta először beszélt nyíltan a Britney-hez fűződő kapcsolatáról. Évek óta nem beszéltem vele. Nem tartjuk a kapcsolatot, de csak szeretetet érzek iránta. Szerintem Britney egy nagyszerű ember, és óriási szíve van. Persze már nem ismerem őt annyira, mint annak idején, amikor együtt jártunk, de nem hinném, hogy sokat változott azóta” - magyarázta Justin.

 

Nicole Scherzinger
Fergie az ő állását kapta meg a BEP-ben! 
A The Pussycat Dolls szóló karriert építő énekesnője elárulta, hogy Will.I.Am neki is felajánlotta, hogy csatlakozzon a Black Eyed Peas-hez, de annyira elfoglalt volt, hogy kénytelen volt nemet mondani neki. "Egy rádiós műsor vendégeként futottam össze velük, akkor még az Eden's Crush tagja voltam, és úgy hittem, velük fogok befutni. Tévedtem, de nem bántam meg, hogy így döntöttem!" - nyilatkozta Nicole.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.