Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tavaszi divat!!

2009.03.27

Spring Fashion 2009!Ugyan még csak álmodozunk a tavaszról, de a tavaszi trend talán már most felmelegít!

A 60-as évek

A miniszoknya főszerepet kap idén tavasszal és nyáron, de leginkább A- és O-vonalú miniruha formájában. Az előbbi kiegészítő nélkül, az utóbbi lágy esésű anyagból, derékon övvel vonul be a 2009-es trendbe. Ehhez illően a Victoria Beckham diktálta és a 60-as évekre jellemző rövid frizura, valamint az erős, füstös fekete make-up is divat lesz 2009-ben.

Helló, hippi!

A fiatal generációnak készítették a hippikorszakot idéző trapéznadrágokat színes, tarka mintában, amihez a hippikorszakra jellemző fejkendő és vastag talpú szandál is újra divatba jön.

Nyári csizma

A merészebbek már eddig is fel merték húzni, idén vélhetően többen vállalkoznak arra, hogy nyári csizmát hordjanak. Ez ugyan nem praktikus, de 2009 slágerének ígérkezik, ahogy az ún. platformcipők is.

Az alapszínek

Több nagy divatház megalkotja a sivatagstyle-t, azaz a khaki kollekcióját, kiegészülve a testszínű és fehér darabokkal. Emellett azonban az élénk sárga, valamint a furcsa színpárosítások is megjelennek. Ilyen a türkizkék-lila-narancs, vagy a lila-piros-kék színek kombinációja, amely szintén a 70-es évek színvilágára hajaz. Akadnak tervezők, akik nyárra is elegáns feketét ajánlanak, ám Valentino és a D&G a tengerészkék-piros kombinációt használta 2009-es trendjében, melyben a piros kapta a nagyobb hangsúlyt.

Flowers forever!

Ha tavaly beszereztél trendi virágmintás ruhákat, akkor azokban idén is büszkén belebújhatsz, mert a virágminták idén nyáron minden formában megjelennek. A lágy esésű anyagok, bő felsők derékon megkötve válhatnak a legkedveltebbé.

Olla’ overallok!

Az overallok (egybe varrt alsó és felső) már tavaly meg-megjelent a divatban, de igazi slágerdarabbá várhatóan 2009 tavaszán és nyarán növi majd ki magát. Az overallokra tegyél derékrészen egy övet, és máris extraszexi a megjelenésed.


Csak laposan?

Nem várható átmenet a cipőtrend terén. Vagy lapos talpú szandált vegyél fel, vagy extra magas sarkú, pántos szandit válassz. A túlméretezett bizsukat karkötőkben, gyűrűkben, fülbevalókban és nyakláncokban egyaránt bevállalhatod, bármely stílushoz!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.